EN LITEN PRESENTASJON AV  WWW.MODELLFLY.NO

Grunnlagt 20/10-2000 med org nummer 982555078 i Brønnøysundregistrene.

 
WWW.MODELLFLY.NO er en ideel forening som vi startet for å samle modellfly informasjon og erfaring blandt våre lokale modellflygere i Bergen. Vi vil ligge ut alt det beste av info kunskapsdatabase for å hjelpe alle modellflygere til å bli en bedre og tryggere  pilot.  Samt gi en del info om hva som skjer i miljøet vårt som da blir dokumentert med bilder og tekst fra endel arangemanger/begivenheter

Grunnleggerene av siden ligger som medlemmer og her finner du mye info om alle våre hobbier og da særlig Modellfly & Helikopter. (seilfly, Delta, sjøfly og super aerobatics fly), men også  biler og båter.

Vi har litt over 600.000 treff i året på sidene og vi har sponsorer som vi følger opp med flytester og vi flyr oppvisning på skoler og arangementer etter forespørsel.  Kjetil Sandal har også flydd som stuntpilot i kinofilmer og oppvisningsflyding på mange TV kanaler. 

Mai 2001  startet vi opp BMFK ( Bergen Modellflyklubb ) www.modellfly.no\bmfk  Der jeg har sponset BMFK med eget domenet som jeg kjøpte til dem www.bmfk.no som vil ha et tett samarbeid med www.modellfly.no og sammen jobbe for å samle ungdom for å få et godt miljø å lære å fly i trygge omgivelser.  Bergen Modellflyklubb er nå den største i Norge.

Vi håper å kunne finansiere denne siden med sponsor og reklamemidler.  Eier av domenet, Kjetil Sandal med alle rettigheter, er også webmaster på hovedsiden. Vi har hjelp av flere som har tilgang til og redigere på sidene og skulle det være noe på sidene Dere lurer på så ta kontakt.

Hilsen Kjetil Sandal

Ønsker du å donere noe til drift av www.modellfly.no kan det gjøres til konto 97101006348 Tusen Takk