Velkommen www.modellfly.no CRASH siden, der vi samler våre "beste" og "dyreste" KRASJ !

Har du bilder eller linker til sider med slike bilder, så send dem til OSS på Webmaster@modellfly.no :o)   ALLE bilder kan klikkes på for å få dem STØRRE, og det er TEKST til bildene hvis du bare holde musen over bildet et sekund . De Nyeste bildene blir alltid lagt ØVERST.     Jeg syntes det er viktig at vi også viser våre "tabber"   som noen ganger kan være dyre, og andre ganger kun bagateller som "ser dyr" ut.  I tillegg skal jeg prøve å få lagt ut reperasjonskostnader på noen av krasjene og gjerne bilder av måten det blir gjort på, hvor lang tid det tar mm.

Dette var skaden etter å ha hatt full gass på en OS FS91 inn i en treklynge. Skal sies at vingen knakk under en litt rå loop i forkant, batteripakka løsnet og grunnlaget for en tur til skogs var lagt.    MVH  Arne M. Tveter
deler_2.JPG (24834 bytes) Olav fra Hole "hadde" en Ekstra 300 :o)   Den kommer nok i luften igjen . ,
138-3851_IMG.JPG (28066 byte)  Jepp, du trenger ikke mye fantasi til å se hva som holder på å skje her ?  ( men den eneste skaden ble faktisk bare en bøyd aksling til foldepropellen :o)    Eivind sitt elektro fly .
DO IT ! Heter dette flyet til Terje Røsok.  Motorkutt når han lå oppned i 6 meters høyde i lav hastighet var årsaken. STÅLISEN fikset resten :o) Det var en gang et DO IT FLY ....

PILOTEN like rolig som vanlig .... også etter denne noe MANDIGE landingen :o)))JEPP , her må vi vist ha både LIM strykejern og noen FRIHELGER !    

Terje Røsok sin : DOIT krasj 20/1-01

Og her har du et skikkelig GODKJENT KRASJ !!! knust.jpg (164147 bytes)Tilsendt fra Øystein

impact.jpg (56578 bytes) Et tilsendt bilde av enda et most FLY.

krasj2.jpg (18328 bytes)nei !!!.jpg (15549 bytes) Barnstormer 15 SE ..... Eeeeehhhh  jeg glemte å bytte batteripakke som var TOM for strøm :-)

Jazz : (krasj med jevne mellomrom he,he)

Endelig.JPG (71189 bytes)Jan Thore PYNTER JULETREET tidlig !! he.he

oops.jpg (56102 bytes) En av de 6 gangene jeg har delt JAZZ'en i minst 2 eller flere deler :-)


JAZZ'en til Kjetil er for engagns skyld hel ( selv etter mange OPP ned TURER 50 cam over isen) men denne har vært delt i både 2-3 og 4 deler FLERE ganger etter MIN ekstreme GRISEFLYGING opp ned i høy hastighet he,he. Krasj juli1999En av de gangen jeg delte Jazzen min i 3 , brukte jeg skruklemmer og Epoxy og spleiset den med 2 mm kryssfiner. Jazzen min har økt vekten med 200 gram etter div krasj og forsterkninger :o)))  Aug 1999Krasj mai 2000115-1509_IMG.JPG (24835 bytes) Mer Jazz knusing og fiksing.

jazzfikse1.jpg (20983 bytes)mange av JAZZ bildene kan bli like da den knekker på samme sted hver gang og jeg fikser den på lignende måte hver gang :o))) Spjelking av vingetippen.

 Mitt FØRSTE krasj !!! Skal du først gjøre det ..... SÅ GJØR DET SKIKKELIG !!! HER VAR DET IKKE SNAKK OM Å DRA NEDGASSEN NEI. Fløy roller mot meg 4-5 meter over bakken i ca 100 km/t og fikk STIKKETURBULENS !!!kræsj.JPG (38914 bytes) Mitt FØRSTE KRASJ var med BOX 20 med en OS40 motor.

Svante knuste 2 fly på 10 minutter ! Svante med to av sine fly01.JPG (45848 bytes)Tror dette har vært en SHRIKE en gang

Bjarte sitt lille sjøfly har vært med på det meste.
lowpass med Bjarte sitt lille sjøfly kan_dette_gaa_bra ....... NEPPE !!! Ganskje riktig det gikk rett i dass. Etter at nesten hele flyet har vært under vannet kommer det opp igjen LIKE HELT !!!OG det står på flotørene nærmest uskadetOg der står det med kun en mikoskopisk skadet feste til ene flotøren. UTROLIG !!! Vi holdt nesten på å ramle uti vannet pga LATTERKRAMPE...    

HAR DU ET KRASJ VI KAN LIGGE UT HER ?